Vanuit mijn achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog ben ik al meer dan 35 jaar werkzaam op het snijvlak van mens en organisatie. Ruim 20 jaar als coach, trainer, leidinggevende, consultant of begeleider van veranderingsprocessen. Daarvoor of tegelijkertijd als docent, begeleider, ontwikkelaar, directeur of vertegenwoordiger van het werkveld binnen het Hoger Onderwijs én als HR-adviseur in industrie, semi overheid en onderwijs.

 

Mijn passie voor ontwikkeling en verandering maakt dat ik met veel succes én plezier in deze sectoren heb gewerkt. Mijn netwerk strekt zich uit van overheid tot industrie, van onderwijs tot zorg en zakelijke dienstverlening. Voor honderden bedrijven heb ik klussen uitgevoerd op het gebied van mensen in de rol van consultant, coach en/of trainer.

 

 

Ik kan makkelijk de verbinding maken met diverse mensen en weet en voel snel waar pijnpunten in organisaties of bij mensen liggen. Die zet ik graag om in plezier.

 

Mijn klussen behelsten bv: het ontwikkelen van MT’s , het trainen van leidinggevenden in tal van vaardigheden om fit te zijn voor wat komt, het adviseren over het ontwikkelingsbeleid, het coachen van professionals, het nieuw leven inblazen van teams, het omdraaien van weerstand, het maken van voedingsbodem voor verandering, het creëren van een open cultuur, etcetera.

Actief op weg naar resultaat kenmerkt mij als persoon, letterlijk en figuurlijk. Ik ben zaken graag een stap vóór. Dat maakt dat ik naast coaching of training ook in meer strategische klussen of organisatieverandering goed een bijdrage kan leveren. Ik overzie het speelveld en de spelers en ik kan mensen in beweging brengen.

 

In mijn vrije tijd sport ik graag, ik wandel of maak  snelheid op mijn racefiets. Daar vind je diezelfde liefde voor beweging terug. In tai chi en mindfulness kies ik juist voor de vertraging en de reflectie en het in het nu zijn.

 

Het is de juiste balans tussen beweging en actie aan de ene kant, en stilstaan, reflectie en in het nu zijn aan de andere kant waardoor mooie veranderingen met impact ontstaan.